סדנא חלבית

מה אומרים האחוזי שומן בשמנת ? (לא, זה לא רק קלוריות)

במה כדאי למלאות רביולי שעושים לבד?

אייך עושים ניוקי ביתי כמו במסעדות?

ומה עדיף – צפתית, בלוגרית, מסקרפונה , חלומי, חמד, עמק, גונזולה, ברי, גבינת שמנת ?

אם גם אתם רוצים להכין ארוחת ערב, ונתקלים באחת מהשאלות האלו, כנראה שאתם במקום הנכון.

בסדנא נכיר את ההבדלים בין הגבינות ונתאים את סוג הגבינה לאופי המנה, נלמד לעשות רבילוי ביתי, ניוקי מקורי, נכין מנות פשוטות לארוחת ערב ומנות מורכבות לארועים, נטעם מכל המנות וכמובן ניצא בסוף הערב עם המון ידע וחוברת מתכונים מורחבת.

שמרו עכשיו מקום בסדנא הבאה, ונחזור אלייכם בהקדם עם כל הפרטים.