סדנא בשרית

בסדנא הבשרית נעבור על החלקים בפרה השימושיים יותר ועל אלה שקצת פחות.

נבין את מבנה העוף וחלוקתו למנות.

נכין פטה עוף נימוח.

נלמד טכניקות בישול לעוף שפחות יתייבש.

נכיר לעומק את עיקרון הבישול האיטי.

נשלב תבשילים קלים להכנה בפסטה ביתית מושקעת.

ונלמד את טכניקת מילוי הירקות בבשר.

במהלך הקורס נעשה צילחות יפה ועכשיו על צלחות, נטעם את המנות ונחווה דעה עלייהם, וכמובן ניצא בסוף עם חוברת מתכונים להמשך.

שלחו כבר עכשיו הודעה לבירור פרטים נוספים.